Sylwia Kmieć

Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, III rok
I stopień, studia stacjonarne, inżynierskie

Hejka! :) Wybrałam mój kierunek, ponieważ wiedziałam, że będzie on się wiązał z licznymi możliwościami zatrudnienia - każdy musi jeść. Ale poza tym po prostu interesuje mnie to, czego się uczę, co więcej chciałam swoje zainteresowania poszerzać, więc dołączyłam do Koła Naukowego Technologów Żywności, prowadziłam swoje badania naukowe,brałam aktywny udział w konferencjach naukowych, co znacznie poszerzyło moje umiejętności. Zapraszam wszystkich do kontaktu - tych zainteresowanym Technologią Żywności, ale także tych, którzy po prostu chcą pogadać o studiach. :) W razie problemów piszcie śmiało do mnie na FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014387464408 Zapraszam :)

Przyrodnicze

Technologia Żywności

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Dostępne terminy na spotkania

Brak terminów!