Mariusz Idziak

Inżynierskie, 3. rok, licencjackie 1 rok
Czy studia są potrzebne aby pracować w branży żywieniowej?

Żywnością i żywieniem oraz jej obróbką czyli gotowaniem interesowałem się już od gimnazjum. Przy tym narodziła się pasja również do sportu, w tym do siłowni i sztuk walki. Po technikum na rok wyjechałem za granicę do pracy, jednak uznałem, że chcę się jeszcze rozwiać i zdobywać wiedzę, umiejętności i poznać nowych ludzi, dlatego zacząłem studia. W trakcie studiów na SGGW z Gastronomi i Hotelarstwa, pracowałem jako kucharz/sous chef, a rok temu postanowiłem podjąć drugi kierunek Dietetyka na SGTiH Vistula. Jeśli zastanawiasz się nad podjęciem studiów związanych z żywieniem człowieka, dietetyką, Gastronomią czy to stacjonarnie czy zaocznie, chętnie podzielę się z Tobą moimi doświadczeniami, opowiem jak to wszystko na prawdę wygląda w tych branżach oraz odpowiem na Twoje pytania :D

Społeczne Medyczne

Gastronomia i Hotelarstwo Dietetyka

SGGW

Dostępne terminy na spotkania

Brak terminów!